Verwacht:

Expositie in het Kerkje van Persingen op zaterdag 8 februari en zondag 9 februari 2020.

Meer informatie hierover volgt nog.

Exposities in 2019

In de Kerk van Aerdt bij de Kunstkring Het Gelders Eiland vanaf zondag 17 november tot en met zondag 8 december, samen met de edelsmeden Yvon Bilderbeek en Irene van der Horst, schilderes Agnes Oolthuis en vormgeefster Jeanine van Dalen.
Het was een mooi verzorgde expositie met veel waardering voor onze sieraden.

 

In de Kapel van Bronckhorst van 18 mei tot en met 25 mei samen met drie fantastische kunstenaars. Marga Zweers en Ina Bijvank toonden hun schilderijen en Berend Smit zijn houtsculpturen. Er kwamen bezoekers vanuit alle windstreken, die genoten van onze kunst in zo’n mooie historische omgeving.

 

Het Kunstlab in Doesburg

Meerdere sieraden zijn te zien en te koop bij Het Kunstlab, Ooipoortstraat 35, 6981 DT Doesburg.

Winkel & expositie geopend van dinsdag t/m zaterdag en op de culturele zondag (is elke 1e zondag van de maand)
van 12.00 – 17.00 uur.