Expositie

in het Kerkje van Persingen

op zaterdag 8 februari en zondag 9 februari 2020.

 

Edelsmeden en sieraden ontwerpers Yvon Bilderbeek, Irene van der Horst, Tiny van Zeijl, Leonieke Phijffer, Marian Cornelissen, Erna Francovich en Juliska Ten Napel delen met elkaar de passie, inspiratie en het vakmanschap die leiden tot het maken sieraden, ieder op hun geheel eigen manier. Hun eigen achtergrond leidt tot een heel eigen vormgeving en presentatie in deze expositie/beurs.

Het sieraad dat je kiest en draagt zegt iets over je eigen stemming, en ook voor degene die je het ziet dragen spreekt het een taal. Al deze sieradenartiesten laten dat zien op zaterdag en zondag 9 februari 2020 in Het Kerkje van Persingen tussen 11.00 en 17.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd!

Exposities in 2019

In de Kerk van Aerdt bij de Kunstkring Het Gelders Eiland vanaf zondag 17 november tot en met zondag 8 december, samen met de edelsmeden Yvon Bilderbeek en Irene van der Horst, schilderes Agnes Oolthuis en vormgeefster Jeanine van Dalen.
Het was een mooi verzorgde expositie met veel waardering voor onze sieraden.

 

In de Kapel van Bronckhorst van 18 mei tot en met 25 mei samen met drie fantastische kunstenaars. Marga Zweers en Ina Bijvank toonden hun schilderijen en Berend Smit zijn houtsculpturen. Er kwamen bezoekers vanuit alle windstreken, die genoten van onze kunst in zo’n mooie historische omgeving.

 

Het Kunstlab in Doesburg

Meerdere sieraden zijn te zien en te koop bij Het Kunstlab, Ooipoortstraat 35, 6981 DT Doesburg.

Winkel & expositie geopend van dinsdag t/m zaterdag en op de culturele zondag (is elke 1e zondag van de maand)
van 12.00 – 17.00 uur.